Doe de gratis test: ben ik hoogsensitief?

behandelingen_rustenrein

Behandelingen

Wellbeing voor vrouwen.  Behandelingen vinden op afspraak plaats op vrijdag. 

MASSAGES

Lichaamsmassage 60 / 90 minuten € 60,- / € 85,-
Lichaams- en gezichtsmassage 90 minuten € 85,-
Rug-, schouder- en nekmassage 30 / 60 minuten
€ 30,- / € 60,-

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Rust behandeling Even helemaal relaxen. Oppervlakte reiniging, zachte warme compressen, dieptereiniging, epileren wenkbrauwen, ontspannende massage van gelaat, decolleté en schouders, passende gezichtsverzorging en een lichte make-up.
60 minuten € 60,-
Rein behandeling Voor een zachte schone huid. Een oppervlaktereiniging, zachte warme compressen, een dieptereiniging van een masker met peelende werking, verwijderen onzuiverheden, epileren wenkbrauwen en een passende gezichtsverzorging.
60 minuten € 60,-
De Complete Rust en Rein behandeling Als je gaat voor zowel de rust als de reinheid. Een oppervlaktereiniging, zachte warme compressen, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, een ontspannende massage van gelaat, decolleté en schouders, een masker, passende gezichtsverzorging en een lichte make-up.
90 minuten € 85,-

Mindfulness behandeling

 

Een unieke gezichtsbehandeling voor totale ontspanning. De behandeling bestaat uit Indiase hoofdmassage, reiniging van gezicht, drukpunt gezichtsmassage, ontspannende gezicht-, decolleté en schoudermassage, gezichtsmasker met mindfulness en een klankschaalmassage.
85 minuten € 90,-
Detox
behandeling
Deze intensieve behandeling ontgift de huid en geeft het een natuurlijke facelift. De behandeling start met grondige reiniging. Daarna volgt een combinatie van Indiase hoofdmassage, drukpuntenmassage, bindweefselmassage, oormassage en lymfedrainage. Er wordt afgesloten met passende gezichtsverzorging.
60 minuten € 70,-

EXTRA OPTIES

Verven wimpers of wenkbrauwen € 10,-
Verven wenkbrauwen en epileren/waxen € 15,-
Verven van wimpers en wenkbrauwen plus epileren/waxen € 20,-
Waxen bovenlip of kin € 10,-
Waxen bovenlip en kin  € 15,-
Bovenstaande opties zijn aanvullend op een gezichtsbehandeling, los zijn ze + € 5,-

Bij annuleringen korter dan 24 uur voor de behandeling moet ik helaas 50% van de geboekte behandelprijs in rekening brengen. Prijzen onder voorbehoud.