Wil jij GRATIS de Beautychecklist ontvangen met te vermijden ingrediënten?

behandelingen_rustenrein

Behandelingen

Rust en Rein, wellbeing studio voor vrouwen.

Kom je voor de eerste keer bij Rust en Rein? Dan krijg je 10% korting op je behandeling!

MASSAGES

Lichaamsmassage 60 / 90 minuten € 60,- / € 85,-
Lichaams- en gezichtsmassage 90 minuten € 85,-
Rug-, schouder- en nekmassage 30 / 60 minuten
+ reiniging en scrub van rug
30 minuten
€ 30,- / € 60,-
€ 30,-
Thaise handreflexologiemassage 60 minuten € 60,-
Indiase hoofdmassage 25 minuten € 30,-
Stoelmassage 20 minuten
of strippenkaart: 5 of 10 keer
€ 25,-
€ 112,50 / € 225,-

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Rust behandeling Even helemaal relaxen. Oppervlakte reiniging, zachte warme compressen, dieptereiniging, epileren wenkbrauwen, ontspannende massage van gelaat, decolleté en schouders, passende gezichtsverzorging en een lichte make-up.
60 minuten € 60,-
Rein behandeling Voor een zachte schone huid. Een oppervlaktereiniging, zachte warme compressen, een dieptereiniging van een masker met peelende werking, verwijderen onzuiverheden, epileren wenkbrauwen en een passende gezichtsverzorging.
60 minuten € 60,-
De Complete Rust en Rein behandeling Als je gaat voor zowel de rust als de reinheid. Een oppervlaktereiniging, zachte warme compressen, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, epileren wenkbrauwen, een ontspannende massage van gelaat, decolleté en schouders, een masker, passende gezichtsverzorging en een lichte make-up.
90 minuten € 85,-

Mindfulness behandeling

 

Een unieke gezichtsbehandeling voor totale ontspanning. De behandeling bestaat uit Indiase hoofdmassage, reiniging van gezicht, drukpunt gezichtsmassage, ontspannende gezicht-, decolleté en schoudermassage, gezichtsmasker met mindfulness en een klankschaalmassage.
85 minuten € 90,-
Detox
behandeling
Deze intensieve behandeling ontgift de huid en geeft het een natuurlijke facelift. De behandeling start met grondige reiniging. Daarna volgt een combinatie van Indiase hoofdmassage, drukpuntenmassage, bindweefselmassage, oormassage en lymfedrainage. Er wordt afgesloten met passende gezichtsverzorging.
60 minuten € 70,- of boek voor het beste resultaat een kuur van 9 behandelingen en krijg de 10e gratis.
Anti-stress behandeling Een heerlijk rustgevende ontspanningsbehandeling met een Indiase hoofdmassage, oppervlaktereiniging, zachte warme compressen, dieptereiniging, ontspannende massage van gelaat, decolleté en schouders, een masker, passende gezichtsverzorging en een lichte make up.
90 minuten € 85,-
Luxury Dr. Alkaitis Een ongekende ervaring. De behandeling is ontwikkeld door een holistisch massagetherapeut met verschillende typen gezichtsmassage zoals acupressuur, een liftende massage en een lymfedrainage. De raw en biologisch-dynamische topproducten van Dr. Alkaitis worden gemengd met verse ingrediënten zoals biologische geitenyoghurt en biologische honing. Deze Skin Food Facial is door Wallpaper Magazine uitgeroepen tot Best Facial. De behandeling bestaat uit reiniging, zachte warme compressen, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, maskers, massage, liftende massage, acupressuur, lymfedrainage, passende gezichtsverzorging en een lichte make up.
100 minuten € 109,-
Dr. Alkaitis Skin Food Facial Een heerlijke herstellende en regenererende facial. De behandeling ontgift de huid en brengt haar weer in balans. De behandeling bestaat uit reiniging, zachte warme compressen, dieptereiniging, masker, massage, lymfedrainage, passende gezichtsverzorging en een lichte make up.
65 minuten € 70,-
Korte behandeling Wil je eerst een keer uitproberen of heb je weinig tijd? Boek dan de korte behandeling met oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren wenkbrauwen en passende gezichtsverzorging.
30 minuten € 30,-

EXTRA OPTIES

Verven wimpers of wenkbrauwen € 10,-
Verven wenkbrauwen en epileren/waxen € 15,-
Verven van wimpers en wenkbrauwen plus epileren/waxen € 20,-
Waxen bovenlip of kin € 10,-
Waxen bovenlip en kin  € 15,-
Oormassage 10 min € 10,-
Bovenstaande opties zijn aanvullend op een gezichtsbehandeling, los zijn ze + € 5,-
Kom je voor de eerste keer voor een gezichtsbehandeling? Reken dan op 10 minuten extra voor een persoonlijk gratis consult waarbij wordt gekeken naar het type huid, de gezondheid van de huid en eventuele problemen.

MAKE-UP

Rust en Rein gebruikt pure minerale make-up van BeMineral met SPF 15 die de huid laat ademen. Alle gezichtsbehandelingen (behalve de Rein, Detox en de Mindfulness behandeling) zijn inclusief een passende lichte dagmake-up aan het eind. Voor een speciale make-up:

  • dag- of avondmake-up € 30,-

WAXEN

Armen of onderbenen € 30,-
Onder- en bovenbenen € 55,-
Oksels € 20,-
Bovenlip of kin € 15,-
Bovenlip en kin € 20,-

KADOBONNEN

Beschikbaar voor een bedrag naar jouw keuze!

 

Bij annuleringen korter dan 24 uur voor de behandeling moet ik helaas 50% van de geboekte behandelprijs in rekening brengen. Prijzen onder voorbehoud.