Doe de gratis test: ben ik hoogsensitief?

Je ontvangt tips en inspiratie via de mail en blijft op de hoogte van mijn aanbod.
Je kunt je hiervoor altijd uitschrijven. Zie mijn privacyverklaring.

Dank je wel

“Daaag balletgebouw, tot volgende week!” riep mijn dochtertje laatst heel vrolijk toen we in de auto wegreden na een balletles. Zo leuk hoe kinderen praten tegen gebouwen, borden, fietsen.

Als je dat als volwassene doet wordt er toch een beetje raar gekeken. Toch is het ook heel mooi als je met aandacht praat tegen de levensloze objecten die je helpen.

Als je ‘s ochtends wakker wordt en je bed bedankt voor een heerlijke nachtrust. Of als je je auto bedankt dat hij je brengt naar de plek waar je heen wilt.

Ik typ deze woorden op mijn laptop en bedenk me hoe dankbaar ik ben dat ik met dit instrument hoog sensitieve inspiratie, tips en verhalen de wereld in kan brengen.

Als je bewust en met aandacht omgaat met je omgeving en daarbij dankbaarheid uit geef je een hele fijne energie af.

Probeer het maar eens. Hoe voel je je als je even heel bewust stilstaat en je beseft waar je allemaal dankbaar voor bent? Kijk eens in de spiegel hoe je gezichtsuitdrukking dan is. Dat is er ongetwijfeld een van zachtheid.

En de wereld heeft heel hard zachtheid nodig.

Het mooie is ook: wat je uitstraalt komt ook weer terug naar jou. Dat merk ik als ik met mijn dochtertje loop op straat. Haar onwapenende vrolijkheid tovert een lach op het gezicht van de meest stugge voorbijganger.

Jou bedank ik voor het lezen.

Jou bedank ik voor het openstaan voor je hoog sensitiviteit.

Jou bedank ik voor jouw zachtheid.

Dank je wel.

Liefs, 

Daphne

 


← Terug naar overzicht

Heb je vragen? Mail me! daphne@rustenrein.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *