Doe de gratis test: ben ik hoogsensitief?

Je ontvangt tips en inspiratie via de mail en blijft op de hoogte van mijn aanbod.
Je kunt je hiervoor altijd uitschrijven. Zie mijn privacyverklaring.

Daphne

Ik help vrouwen de kracht van hun hoog sensitiviteit ontdekken!

Voor de hoog sensitieve vrouw die lief wil zijn voor zichzelf ❤️

Hoog sensitief

Mijn naam is Daphne Heuveling van Beek en ik ben hoog sensitief. Van mijn hoog sensitiviteit heb ik heel veel last gehad. Jarenlang heb ik enorm geworsteld met de valkuilen van hoog sensitiviteit.

Totdat ik dat niet langer wilde en het heft in eigen hand nam. Ik heb mijn vaste baan opgezegd, een wereldreis gemaakt en ben helemaal in de hoog sensitiviteit gedoken. Na verschillende opleidingen, trainingen en cursussen ben ik gestart als coach voor hoog sensitieve vrouwen.

Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld. Eerst heb ik hem toegepast bij mezelf. Vervolgens heb ik vele hoog sensitieve vrouwen geholpen om hun leven heerlijk te ‘leiden’ in plaats van te ‘lijden’.

Missie

Mijn missie is om hoog sensitieve vrouwen te leren hoe ze heerlijk kunnen leven –  niet ondanks hun hoog sensitiviteit – maar juist met hun hoog sensitiviteit!

Uit die schaduw, in je licht

Ik geloof dat de juiste kennis heel belangrijk is, want daarmee begrijp je heel veel van jezelf. Over wie jij bent, hoe jij ‘werkt’, waarom jij bepaalde beslissingen neemt of hebt genomen. Een essentiële stap dus op je weg naar een heerlijk leven met je hoog sensitiviteit.

Maar ik weet uit ervaring dat het echte verschil pas komt als je de juiste tools krijgt. Als je weet wat je moet doen als je in een hoog sensitieve valkuil stapt. Dat je weet wat je moet doen als je last hebt van je hoog sensitiviteit. Zodat je uit die schaduw kunt stappen en in je licht kunt stralen. 

Want jouw hoog sensitiviteit heeft zo’n enorme potentie!

Het kan je zoveel bieden en je leven heerlijk verrijken. Als je maar de juiste kennis en tools in huis hebt om dat te zien èn te ervaren!

Dan merk je dat dat heerlijke gevolgen heeft op alle gebieden van je leven! 🍀

Volg je me al online? Ik inspireer je graag!

Vind ons op facebook

 

 

 

Volg Rust en Rein via Instagram>>

 

 

Abonneer je op mijn Youtube kanaal>>

 

 

Rust en Rein