Doe de gratis test: ben ik hoogsensitief?

Rust en Rein bloem

Daphne

Ik help jou de kracht van je (hoog)sensitiviteit ontdekken!

Met mijn Zes Zintuigen Programma leer ik je om al je zintuigen te openen en ontwikkelen.

In de webshop vind je biologische producten en unieke sensitieve inspiratieschilderijen.

Voor de bewuste vrouw die lief wil zijn voor zichzelf ❤️

Mijn missie

Tien jaar heb ik met veel plezier gewerkt in diverse dynamische banen als jurist. Ik heb toen mijn baan opgezegd om mijn droom van een lange wereldreis te verwezenlijken. Tijdens die wereldreis ben ik me gaan verdiepen in de kracht van zintuigen. Niet alleen je vijf zintuigen maar ook het zesde zintuig – je intuïtie.

Toen ik erachter kwam dat ik hoogsensitief ben ging ik onderzoeken hoe je het beste en mooiste kunt halen uit die hoogsensitiviteit. Ik heb verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd, maar er ook zelf een studie van gemaakt om alles te weten te komen over hoogsensitiviteit en de kracht van je zintuigen. Doordat je zintuigen daarbij zo waardevol zijn heb ik ze gekoppeld en de methode van het zintuiglijk leven ontwikkeld.

Daaruit is mijn missie ontstaan: ik help mensen om de kracht van hun (hoog)sensitiviteit te ontdekken en te ontwikkelen door middel van het zintuiglijk leven. Die missie heeft geresulteerd in het Zes Zintuigen Programma.

Hoogsensitiviteit

Drukte, stress en overprikkeling kan zoveel meer gevolgen hebben dan alleen moe zijn. Het kan je lichamelijk en geestelijk uitputten. De juiste aandacht voor jezelf geeft je de rust, balans en het geluk dat je nodig hebt. Ik vind het dan ook supergaaf om te zien dat deelnemers aan mijn Zes Zintuigen Programma een enorm fijne verandering in hun rust en geluk ervaren. Ik zie het als een voorrecht om hen daarbij te mogen helpen.

Zintuigen

Uit het bewust openstellen en gebruik maken van je zintuigen kun je zoveel halen. Juist op die momenten kun je een heerlijk gevoel van geluk en vrijheid ervaren! Je komt dan in een flow van rust en geluk. Je kunt dan heel bewust genieten, leven in het hier en nu, je hoofd leegmaken, ontspannen, ontstressen en: je intuïtie ontplooien. Hierdoor ontdek je dat je meer rust, balans en geluk ervaart in jouw dagelijks leven.🍀

Persoonlijk

In mijn vrije tijd houd ik erg van koken en eten! Gelukkig houd ik daarnaast ook van sporten hihi. Yoga en krachttraining doe ik dan ook graag. Verder vind ik het heerlijk om met mijn gezin uit eten te gaan en om mooie ontspannende wandelingen in de natuur te maken.

Vind ons op facebook

volg-ons-op-instagram

 

 

 

Rust en Rein