Doe de gratis test: ben ik hoogsensitief?

Rust en Rein bloem

Daphne

Ik help vrouwen de kracht van hun hoog sensitiviteit ontdekken!

Voor de hoog sensitieve vrouw die lief wil zijn voor zichzelf ❤️

Van jurist naar coach

Van strafrecht jurist naar coach voor hoog sensitieve vrouwen. Na 10 jaar gewerkt te hebben op het gebied van strafrecht en justitie heb ik mijn baan opgezegd om een lange wereldreis te maken.

Die wereldreis heb ik beleefd als een grote ontdekkingsreis. Niet alleen een ontdekkingsreis naar nieuwe landen, maar ook naar mezelf. Als je even los staat van alles wat je gewend bent en je helemaal op jezelf bent aangewezen dan leer je veel over hoe je in elkaar zit. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn hoog sensitiviteit, wat het betekent en hoe ik mijn leven wilde inrichten.

Van hoofd naar hart

Jarenlang zat ik voornamelijk in mijn hoofd als jurist. Totdat ik leerde dat dat niet meer vol te houden was, want je gevoel haalt je als hsp uiteindelijk toch in. Toen heb ik mijn gevoel en intuïtie ontwikkeld! Ik ben helemaal in de hoog sensitiviteit gedoken en heb geleerd hoeveel essentiële informatie er in je lichaam besloten ligt. Hoe belangrijk een goed contact met je lichaam is om gelukkig en ontspannen te kunnen leven.

In mijn werk als coach heb ik een methode ontwikkeld om die drie met elkaar te verenigen: een gelukkig leven als hsp leid je door harmonie te vinden van je hoofd met je lichaam èn je hart.

Mijn missie

Toen ik erachter kwam dat ik hoog sensitief ben ging ik onderzoeken hoe je het beste en mooiste kunt halen uit die hoogsensitiviteit. Ik heb verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Ook heb ik er zelf een studie van gemaakt om alles te weten te komen over hoogsensitiviteit en de kracht van je zintuigen. Doordat een goed gebruik van je zintuigen daarbij zo waardevol is heb ik de methode van het zintuiglijk leven ontwikkeld.

Daaruit is mijn missie ontstaan: ik help werkende moeders om de kracht van hun hoog sensitiviteit te ontdekken en te ontwikkelen door middel van mijn methode van Heerlijk HSP.

Hoogsensitiviteit

Drukte, stress en overprikkeling kan zoveel meer gevolgen hebben dan alleen moe zijn. Het kan je lichamelijk en geestelijk uitputten. De juiste aandacht voor jezelf geeft je de rust, balans en het geluk dat je nodig hebt. Ik vind het dan ook supergaaf om te zien dat deelnemers aan mijn programma’s een enorm fijne verandering in hun rust en geluk ervaren. Ik zie het als een voorrecht om hen daarbij te mogen helpen.🍀

 

Volg je me al online? Ik inspireer je graag!

Vind ons op facebook

volg-ons-op-instagram

 

 

 

Rust en Rein