Doe de gratis test: ben ik hoogsensitief?

Rust en Rein bestaat 1 jaar!

Hiephoi! Rust en Rein bestaat deze maand 1 jaar! Een jaar geleden heb ik mijn webshop en salon officieel geopend.

Het jaar is voorbij gevlogen! Ik heb zoveel fijne en gezellige klanten mogen ontmoeten. Ik wil jullie bedanken dat jullie Rust en Rein mede mogelijk hebben gemaakt. Zo mooi om te zien hoeveel dames puur natuurlijke huidverzorging hebben omarmd. De combinatie van natuurlijke verzorgingsproducten en heerlijke ontspannende behandelingen heeft geresulteerd in een trouwe en gezellige klantenkring!

Kortingsfeest

Wie jarig is trakteert. Om samen met jullie het 1-jarig bestaan te vieren heb ik een kortingsfeest! Vanaf nu tot aanstaande zondag 10 januari om 23:59 uur geldt er een korting van 10% op alle producten in de webshop!

Bestel je boven de 70,- dan betaal je geen verzendkosten. Bestellingen boven de 100,- ontvangen daar ook nog eens een Hurraw! lipbalm bij!

De korting geldt alleen voor de webshop, niet voor kadobonnen en zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij want op=op.

Gebruik voor de korting bij het afrekenen de code: ‘RR1JAAR!’

Bord Rust en Rein

 


← Terug naar overzicht

Heb je vragen? Mail me! daphne@rustenrein.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *