fbpx

Doe de gratis test: ben ik hoogsensitief?

Je ontvangt tips en inspiratie via de mail en blijft op de hoogte van mijn aanbod.
Je kunt je hiervoor altijd uitschrijven. Zie mijn privacyverklaring.

Wat een week!

De decembermaand is aangebroken. Een super drukke tijd voor iedereen en nog meer voor hoog sensitieve mensen. Sinterklaas, kerst, borrels en oud en nieuw. Veel sociale gelegenheden, borrels, samenzijn. Plannen maken voor volgend jaar. Bedenken of je goede voornemens wil maken of dat je daar gewoon lekker niet aan meedoet. Familiebijeenkomsten die eraan zitten te komen waar je misschien wel helemaal geen zin in hebt. Keuzes, prioriteren. Maar ook gezellig samenzijn.

christmasIn drukke tijden merk ik dat het mij als hoog sensitief persoon meer moeite kost om alles aan te kunnen dan mijn niet-hoog sensitieve vriend. Vroeger begreep ik niet waarom. Nu ik weet dat ik hoog sensitief ben begrijp ik wel hoe dat werkt. Ik weet ook hoe ik daar het beste mee om kan gaan. Ik heb geleerd wat ik nodig heb en hoe ik daarin de juiste keuzes en prioriteiten maak.

Het maakt zo’n enorm verschil als je daar kennis van hebt. Als je weet hoe je een heerlijk hoog sensitief leven kunt leiden. Zodat je weet wat wel werkt en wat niet. En dat is precies wat ik beoog met de HSP Challenge. Het delen van mijn kennis, zodat jij als hoog sensitief persoon niet in dezelfde valkuilen hoeft te lopen als ik vroeger deed.

Wil jij je een week lang gratis laten inspireren met hoog sensitieve kennis en tools?

Je kunt je hier inschrijven: http://hspchallenge.nl 

Het wordt een heerlijke week!

Ken je iemand voor wie deze Challenge ook waardevol kan zijn? Voel je dan vrij om de link http://hspchallenge.nl door te sturen.

Liefs Daphne


← Terug naar overzicht

Heb je vragen? Mail me! daphne@rustenrein.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *